Ahmet Uğur Baran

Ahmet Uğur Baran


Gaz Çıkaranlar Bir Yana, Gaza Gelenler Diğer Yana

27 Ağustos 2020 - 14:08

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın doğalgaza yönelik müjdesiyle birlikte Türkiye, geleceğin en tartışmalı ve önemli konusu olan enerji üretiminde çağ atlamaya hazırlanırken, istemezükçüler de "gaz"a geldi. 

Vay efendim geçmişte şöyle olmuş, vay efendim falanca böyle demiş, aman efendim canım efendim diye diye dillerinde tüy bitti de, bir kere de "Çok şükür vatana millete hayırlı olsun" dediklerini duymadık.

Eh onlar da haklı tabii. Kadroları her odaktan ortaya karışık olduğu için kakofonilerine diyecek bir şey yok.

Sürekli karalama kampanyası yapanlara bir bakalım;

Bir zamanlar AK Parti saflarında mücadele ederken bir yerlerden alınan gazla eksen kaydırırcasına yola çıkanlar, bugün susar mı sandınız? Elbette susmazlar...

Birbirlerini "gaz"a getirip iktidarı yıkma peşinde olanlar susar mı? Hiç sanmıyorum. 

İhanet gazıyla yola çıkan darbecilere ne demeli? Beyin ölümü gerçekleşmiş olan bu çeteye zaten diyecek söz yok.

Peki muhalefetin liderliğine soyunup da, yıllardır halkı kışkırtan, kandıran, kendi içinde bile kavga etmeyi marifet bilenleri nereye koyacağız?

Unutmadan... Cumhur İttifakı gibi milli bir oluşuma davet almasına karşın reddederek kendi tabanıyla ters düşenlerin akıl ve izandan yoksun açıklamalarını da es geçmeyelim.

Görüyorsunuz ya dostlar; bir tarafta gaza gelen yüksek sesliler, diğer tarafta sessiz sessiz gazı çıkarıp memlekete fayda sağlamaya çalışanlar var.

Şükür ki bugüne kadar tarih konuşanları değil, işini yapanları yazdı. İnanıyorum ki bundan sonra da yine öyle olacak... Ve biliyorum ki Allah'ın izniyle yola çıkanların önü açıkken, sahibinin gazıyla yola çıkanların sonuysa hüsrandır.

YORUMLAR

  • 0 Yorum