Gurme Gümrükçü

Gurme Gümrükçü


Lezzet serüvenine hazır mısınız?

26 Nisan 2020 - 15:29


Merhaba;

İlk köşe yazım için www.izmirsıcakhaber.com sitesinin kurucusu sevgili dostum Burak Cilasun’a bir teşekkürü borç bilirim.

Gurme Gümrükçü sloganı ile yaklaşık 6 ay önce çıktığım bu yolda öncelikle keşfedilmemiş lezzetler ve ayaküstü lezzet duraklarını sizlere tanıtmak için yola çıktım. Tabii bu sayede sektöründe öncü, kaliteli ve lezzetli hizmet vermeyi esas alan mekânları da tanıtma amacındayım. Öncelikle İzmir İlinde yer alan bu mekânları elimden geldiğince sizlere tanıtmaya çalışacağım. Daha sonrasında ulusal anlamda bu hedefimi gerçekleştireceğim.

Yemek 5 duyu organına hitap eder derler. Hem 5 duyu organına hitap edip, hem yemek pişirip hem alışveriş yapmak insana gerçek anlamda zevk vermektedir. Biz bu yolda iken siz sevgili okurlarımız için hem 5 duyuya hitap edeceğiz, hem de keyifli bir şekilde sizlere yol gösterici olacağız.

Korona günleri geride kaldığında yemek ve tadım süreci için yine sokaklarda olacağız. Sizler için değerli tespitlerimizin yanında aynı zamanda keyifle takip edeceğinizi düşündüğümüz röportajlar yapacağız. Keşfedilmemiş lezzetlerin ve unutulmaya yüz tutmuş değerlerimizin yine izinde olacağız. Markalaşmış değerleri ve lezzetleri ile yarım asıra dayanmış ustalarımıza bu işin sırrını soracağız.

Yaşadığımız bu zor günler bittiğinde yine ayaküstü Kumrucu Apo’nun nefis kumru sandviçleri ile kahvaltımızı yapıp, Kızlarağası Hanı’nda Acı Kahvede kahvemizi yudumlayacağız. Sonrasında kendimizi Kemeraltı sokaklarında kaybedip, öğle yemeğinde Kuyum Pide’de buluşacağız. Belki akşamüstü Köfteci Salih de yine o lezzetleri köfteleri tadacağız. Bir bakmışsınız Karşıyaka Fafuly’de Karadeniz lezzetlerinin peşinde iken, bir bakmışsınız Güzelbahçe’de salaş bir balıkçı da sardalya tava yiyeceğiz. Daima iyinin ve güzelin peşinde
olacağız.

Güzel günlerin özlemi ile afiyetle kalın.

Instagram/gurmegumrukcu
 

YORUMLAR

  • 4 Yorum
  • Cavidan Bayraktar
    3 yıl önce
    Önerilerize güveniyor ve heyecanla devamını bekliyoruz
  • Gurme Gümrükçü
    3 yıl önce
    Cavidan Hanım beğeniniz için çok teşekkür ederim.Lezzetin peşinden gitmeye devam edeceğiz.Bizi izlemeye devam edin.
  • Ilknur Bilen Cömert
    3 yıl önce
    En kısa zamanda yeni keşiflerinin tadına bakmak dilegiyle...
  • Gurme Gümrükçü
    3 yıl önce
    Teşekkür ederim beğendiğinize.Lezzet duraklarına keşiflerimiz devam edecek.