ZP Karabağlar İlçe Başkanı Güldiken: 9 Eylül sadece şarkı türkü günü değildir!

Zafer Partisi Karabağlar İlçe Başkanı Tolga Güldiken, 9 Eylül mesajında dikkat çeken ifadeler kullandı. Güldiken, "9 Eylül, 'Keşke Yunan kazansaydı' diyenlerin ya da İzmir'in kimden temizlendiğini söyleyemeyenlerin rant devşirme günü değildir." dedi.

ZP Karabağlar İlçe Başkanı Güldiken: 9 Eylül sadece şarkı türkü günü değildir!
09 Eylül 2023 - 15:53 - Güncelleme: 09 Eylül 2023 - 16:20

Burak Cilasun / İzmir Sıcak Haber


Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ önderliğinde düzenlenen ve İnebolu'dan Ankara'ya gerçekleştirilen İstiklal Yolu Zafer Yürüyüşü sürüyor. Yürüyüşe Özdağ ile birlikte katılan partililerin arasında Zafer Partisi Karabağlar İlçe Başkanı Tolga Güldiken de yer alıyor. 

Gerçekleşen yürüyüşe dair bilgi veren Güldiken, "Türkiye'de milli günlerin kutlanması özellikle son birkaç yıldır, sosyal medya paylaşımıyla sınırlı kalmaya başladı. Eskiden asılan bayrakları bile artık yeterince göremiyoruz. Savaş meydanlarında, sokaklarda kazanılan bu memleketin, klavye ve televizyon başında korunabileceğini düşünmek, en hafif tabiriyle fazla iyi niyetten ibarettir." dedi.



"Zafer Partisi son kaledir!"

Güldiken, "Biz Zafer Partisi olarak kuruluşumuzdan beri sürekli olarak sahalardayız. Birçok parti 14 Mayıs seçimleri öncesi 1 ay sokakta kalıp, seçim sonrası yeniden sokaklardan çekilirken, bizler hiç durmadık. Biliyoruz ki Türk milleti bugün büyük bir kaçak problemiyle ve onların neden olduğu tehlikelerle karşı karşıyadır. Bu tehlike kısa vadede kendini asayiş sorunları olarak gösterse de yarın üniter devletimize demografik bir sorun olarak yansıyacaktır. Genel Başkanımız Sayın Ümit Özdağ bu konuda Türkiye'ye tehlikeyi anlatmak için gecesini gündüzüne katan tek siyasi parti genel başkanıdır ve dolayısıyla da Zafer Partisi, Türk milletine düşman hiçbir yapının bugüne kadar sızamadığı son kaledir. Bizler gerek Karabağlar'ı, gerekse de yurdumuzun her yerini 'Yoruldum' deme lüksüne sahip olmadan korumak ve vatandaşlarımızı bilinçlendirmek zorundayız." dedi.



"9 Eylül, rant devşirilecek bir gün değildir"

İzmir'in kurtuluşunun 101. yıl dönümünde İzmir'de olamadığı için bir parça burukluk yaşadığını söyleyen Zafer Partili Güldiken, "Güzel İzmir'imize zulmeden Yunan ordusunun, şehrimizden temizlenişinin 101. yılı, bizim için sadece şarkılı türkülü eğlence olmamalıdır. Bir daha böyle bir işgal acısı yaşamamak adına bir farkındalık tarihi olmalıdır. Bugün, 'Keşke Yunan kazansaydı' diyenlerin ya da İzmir'in 9 Eylül'de kimden temizlendiğini söyleyemeyenlerin rant devşirebileceği bir gün değildir. Zafer yürüyüşü kapsamında bugün İzmir'de olamadığım için içimde bir parça burukluk olsa da, bulunduğun yürüyüş İzmir'den Kars'a kadar Türkiye'nin geleceğine sahip çıkmak için gerçekleştirildiği için Genel Başkanımız ile birlikte yol yürümenin onurunu yaşamaktayım. İzmir'i Türk'e vatan yapan Timur'un ve şehitlerimizin ruhu şad olsun. Vatana yeniden bir vatan katan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimizin ruhları şad olsun. Milli Mücadele kahramanlarımızın, ilk uurşunu sıkan Hasan Tahsin'in ve nice isimsiz Hasan Tahsin'lerin ruhları şad olsun. İzmir'imizin kurtuluşunun 101. yıl dönümü kutlu olsun." dedi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum