Zafer Partisi'nin İzmir adayı Naşit Birgüvi oldu

Yerel seçimler yaklaşırken Zafer Partisi'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı belli oldu. Ümit Özdağ liderliğindeki parti, İzmir'de seçime Ülkücü camianın tanınmış isimlerinden Naşit Birgüvi ile girecek.

Zafer Partisi'nin İzmir adayı Naşit Birgüvi oldu
25 Ocak 2024 - 13:55
İzmir Sıcak Haber/ 31 Mart'ta gerçekleştirilecek yerel seçimler öncesi, partilerin İzmir'deki aday belirleme çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. İYİ Parti ve AK Parti'den sonra Zafer Partisi'nin de İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı belli oldu.



Ümit Özdağ liderliğinde özellikle sığınmacılarla ilgili politikalarıyla dikkat çeken Zafer Partisi'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Naşit Birgüvi oldu. 1987-1995 yılları arasında MHP İzmir İl Başkanlığı yapan ve Ülkücü camianın yakından tanıdığı Birgüvi, 2001-2002 yılları arasında da DYP Genel Başkanı Tansu Çiller'in danışmanlığını yapmış ve bir dönem de Demokrat Parti İzmir İl Başkanlığı görevini üstlenmişti.

Öte yandan Zafer Partisi'nin, Birgüvi başta olmak üzere İzmir adaylarını Pazar günü İzmir Arena'da Genel Başkan Ümit Özdağ'ın da katılacağı bir etkinlikle kamuoyuna tanıtacağı bilgisi verildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum