Katil komşu kan dondurdu: Telle boğarak öldürdüm!

Manisa'da Devrim Güler ile 18 yaşındaki kızı Doğa Etyemez, oturdukları apartmanın asansöründe ölü bulundu. Telle boğularak öldürülen anne-kızın katilinin, komşuları Atalay Yüksel olduğu ortaya çıktı. Yüksel ifadesinde, Devrim Güler ile sevgili olmak istediğini ancak Güler'in kızının buna izin vermediğini bu nedenle de önce Doğa'yı ardından da eve gelen annesini öldürdüğünü itiraf etti.

Katil komşu kan dondurdu: Telle boğarak öldürdüm!
20 Kasım 2023 - 23:44
Salihli ilçesi Kocaçeşme Mahallesi'ndeki binada oturan bir kişi, dün zemin kata inmek için asansör çağırdı.

Apartman sakini, asansör kabininde, aynı binada oturan komşuları Devrim Güler (48) ile kızı Doğa Etyemez'in (18) hareketsiz yattığını gördü.

Olay yerine polis ve sağlık ekipleri çağrıldı. Sağlık ekipleri, Güler ile Etyemez'in hayatını kaybettiğini belirledi.

TELLE BOĞULMUŞLAR
Salihli Cumhuriyet Başsavcılığı, anne ve kızının telle boğularak öldürüldüğünü tespit etti.

KATİL KOMŞU ÇIKTI
Katilin Devrim Güler’in alt komşusu Atalay Yüksel (57) olduğu tespit edildi. Soruşturma kapsamında polis, şüpheli olarak dün sabah uçak ile Ankara'ya giden Atalay Yüksel'i gözaltına aldı. Çiftçilik yapan Yüksel, Manisa'nın Salihli ilçesine getirildi.

SUÇUNU İTİRAF ETTİ
Yüksel, Salihli İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgusunda suçunu itiraf etti. 

İFADESİ ORTAYA ÇIKTI
İşlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edilen katil komşu savcılıktaki ifadesinde, Devrim Güler ile sevgili olmak istediğini ancak Güler'in kızının buna izin vermediğini belirterek şunları söyledi:

''Ancak bundan kızı Doğa Etyemez haberdar oldu. Bunun üzerine evlerine çıktım. Tartışma çıktı. Doğa'yı telle boğarak öldürdüm. Bu olay 01.30 sıralarında yaşandı. 

''TELLE BOĞDUM, CESETLERİNİ ASANSÖRLE 4. KATA GÖNDERDİM''
Bu arada evde bekledim. Yaklaşık 2 saat sonra Devrim Güler eve geldi. Sonra onu da telle boğarak öldürdüm. Olay apartmanın 2. katında yaşandı.

Olaydan sonra her ikisinin de cesedini asansöre koydum ve asansörü 4. kata gönderdim. Sonra sabah bilet alarak trenle önce İzmir'e, ardından yine bilet alarak uçakla Ankara'ya gittim.''

ANNE VE KIZI SON YOLCULUĞA UĞURLANDI
Cinayete kurban giden anne ve kızı ise, Salihli’nin Kocaçeşme Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Karaağaç Mezarlığı’nda toprağa verildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum