AK Partili Saygılı'dan Soyer'e yaylım ateşi!

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in hem yatırım açıklamasına hem de devlet İzmir’e yatırım yapmıyor eleştirisine yönelik olarak "İzmir’in CHP’li Başkanı Soyer; bol keseden atmaktaki maharetiyle tarih yazıyor" diyerek cevap verdi.

AK Partili Saygılı'dan Soyer'e yaylım ateşi!
08 Aralık 2023 - 11:20
AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"CHP Belediyeciliğinin ne bol kesesi varmış! İzmir’in CHP’li Başkanı Soyer; bol keseden atmaktaki maharetiyle tarih yazıyor örneğin. İzmir’e verdiği sözlerini tutmuş-muş! Vaatlerinin %87’sini tamamlamış-mış(!) Belediye bütçesinin %41’yle, 66 Milyar TL’lik yatırım yapmış-mış(!) Peki; nerede bu yatırımlar; bu şehirde mi? 4.5 yılda doğrudan 5.5 Milyar Dolar devlet desteği alan CHP’li Büyükşehir Belediyesi; öyle bir dehlizin içinde ki; başını iki elinin arasına almakla kalmamış; bol keseden atmaya devam ediyor. İzmirli bu yatırımların olmadığını biliyor, biz biliyoruz, genel merkezleri de biliyor. Buhara dönüşen vaatler, buhara dönüşen bir bütçe var ortada…  

Soyer’e önerimizi tekrar ediyoruz; Allah’ın bildiğini, İzmir halkının bildiğini kimseden saklayamaz. Yok, eğer; ben söylediklerimin arkasındayım diyorsa; reklam panolarındaki duyurularında kendisininkini değil; biten yatırımlarının fotoğraflarını paylaşsın!
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum