Taksi şoförüne dehşeti yaşattı... Kaldırım taşı ile gasp!

İzmir'in Karabağlar ilçesinde A.T., müşteri olarak bindiği taksi sürücüsü S.K.'ya (62) cebindeki tüm paraları vermesini istedi. S.K.'nın direnmesi üzerine kaldırım taşı ile saldırıp, yaraladıktan sonra kaçan saldırgan AT., araç kamerasından kimliği belirlenerek yakalandı.

Taksi şoförüne dehşeti yaşattı... Kaldırım taşı ile gasp!
13 Ekim 2023 - 14:55
Olay, 10 Ekim Salı akşamı saat 22.00 sıralarında meydana geldi. Karabağlar ilçesinde 35 T 5656 plakalı taksi ile durakta bekleyen S.K.'nın aracına binen müşteri, Buca ilçesine gitmek istediğini söyledi. S.K., Buca ilçesine bağlı Gediz Mahallesine yaklaştığı sırada, müşteri cebindeki paraları vermesini belirterek, tehdit etti. S.K.’nın direnmesi üzerine sonradan isminin A.T. olduğu öğrenilen şüpheli, yanında bulunan kaldırım taşı ile saldırarak gasbetmek istedi. Yaşanan arbedenin ardından saldırgan olay yerinden kaçarken, aldığı darbelerle yaralanan sürücü S.K. ise taksi ile Buca Seyfi Demirsoy Hastanesi’ne gitti. 

GASP GİRİŞİMİ ARAÇ KAMERASINA YANSIDI
Tedavi altına alınan S.K.'nin ifadesi doğrultusunda polis inceleme başlattı. Araç kamerasına yansıyan görüntüleri inceleyen polis, saldırganın A.T. olduğunu belirledi. Görüntülerde A.T.'nin kaldırım taşı ile şoföre defalarca vurduğu ve S.K.'nın direnmesinin ardından para alamadan araçtan inip kaçtığı görüldü. Polis ekiplerinin adresine düzenlediği baskında yakalanan A.T., emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Saldırgan A.T., mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.


TAKSİ ŞOFÖRÜ O ANLARI ANLATTI
Keleş, çalıştığı taksi durağında gazetecilere yaptığı açıklamada, olayın şokunu üzerinden hala atamadığını söyledi.

Olay günü aracına binen A.T'nin kendisiyle gideceği yer konusunda pazarlık yapmasının ardından yola çıktıklarını belirten Keleş, "Elinde siyah poşet vardı ama ben fark etmedim. Temiz yüzlü olunca da arkaya oturmasında bir mahsur görmedim. Sonra giderken yol tarifi yaptı. Onun tarifine göre gideceği yere götürdüm. Karanlık bir sokağa girdik. İnmek istediğini söyledi. Araçtaki lambayı açmaya çalışırken taşı kafama vurdu. Taşı alıp yere attım. Bu sefer yüzüme yumruk atmaya başladı. Ona müdahale etmeye çalıştım. Eğer dirençli olmayıp taşı elinden almasaydım ikinci darbesinde muhtemelen öldürecekti. O niyetle gelmiş zaten." diye konuştu.
Keleş, aracıyla bir süre kaçan şüphelinin peşinden gittiğini ancak kan kaybı nedeniyle halsiz düştüğünü belirterek duraktaki mesai arkadaşlarından yardım isteyip ambulansla hastaneye kaldırıldığını anlattı.
Bir süre çalışamayacağını belirten Keleş, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Şu an kafamda 7 dikiş var çalışacak durumum yok. Moralim bozuk. Hastaneye pansuman için gidip gelirken bile sağa sola bakıp, korkarak gidiyorum. Bende bir kompleks oluştu. Canımı alamadı ama hürriyetimi elimden aldı gibi hissediyorum. Rahat değilim, huzursuzum. Sokağa çıkmaya korkar oldum."
Buca ilçesinde yaşanan olayda, araç kamerası sayesinde yakalanan A.T. tutuklanmıştı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum