Göztepe, Kokovic ile yollarını ayırdı

TFF 1. Lig'de İzmir temsilcisi Göztepe, son iki haftadır alınan mağlubiyetler sonrasında teknik direktör Radomir Kokovic ile yollarını ayırdı.

Göztepe, Kokovic ile yollarını ayırdı
20 Kasım 2023 - 21:05
1. Lig'de sezona şampiyonluk parolasıyla başlamasına rağmen sahaya bir türlü istediği oyunu yansıtamayan Göztepe, kötü futbola rağmen alınan iyi sonuçların ardından, son iki haftadır gelen Kocaelispor ve Erzurumspor yenilgilerinin sonrasında teknik direktör Radomir Kokovic ile yollarını ayırma kararı aldı.

Sarı kırmızılı kulüpten yapılan açıklama şöyle:

Futbol A Takımı Teknik Direktörümüz Radomir Kokovic ile yollarımız ayrılmıştır. Radomir Kokovic'e Göztepe’mize katkılarından ötürü teşekkür ediyor, devam eden kariyerinde başarılar diliyoruz. Futbol A Takımımızın yeni teknik direktörü ve ekibi yarın taraftarlarımız ve kamuoyu ile paylaşılacaktır.

Bulgar teknik adam mı geliyor?

Öte yandan Göztepe'nin yeni teknik direktörüyle ilgili ortaya dikkat çeken bir iddia atıldı. Sarı kırmızılıların son olarak Levski Sofya'yı çalıştıran Stanimir Stoilov ile anlaşmaya yakın olduğu, Bulgar teknik adamın İzmir'e imzaya gelebileceği belirtiliyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum