Göztepe'de taraftar, çim krizinin faturasını o isme kesti!

Göztepe’de çim krizinin odağındaki isim kulüpte CFO olarak görev yapan Emre Can oldu. Sarı kırmızılı taraftarlar Can’ın istifasını istiyor.

Göztepe'de taraftar, çim krizinin faturasını o isme kesti!
09 Ağustos 2023 - 16:19
Burak Cilasun / İzmir Sıcak Haber

Yeni sezona Süper Lig hedefiyle başlamak isteyen Göztepe’de, stat zeminin ilk maça yetişmeyeceğinin açıklanması, sarı kırmızılı taraftarlara meşhur “İsyan Marşı”nı erken söyletti. Stadın çimlerine bakım yapan firmanın konuya ilişkin açıklaması, taraftarı tatmin etmedi.

Göztepe Taraftar Grubu Derneği, oldukça sert bir açıklama yaparak süreçten sorumlu tuttukları Göztepe CFO’su Emre Can’ın istifasını istedi. İzmir Ekonomi Üniversitesi’nin mezuniyet töreninin zemine zarar verdiği ifade edilen açıklamada, “Çoğu konuda, Göztepe taraftarının aleyhinde kararlar alan ve kombine almış taraftarların mağdur olmasına neden olan CFO Emre Can’ın istifasını istiyoruz.” denildi. Ayrıca Emre Can’ın istifasının istendiği çıkartmalar yaptırılarak Gürsel Aksel Stadı çevresine yapıştırıldı.

İşte o açıklama:



Öte yandan taraftar grubu açıklamasından bağımsız olarak sosyal medyada, CFO Emre Can’ın çim problemi öncesinde de taraftarla çeşitli konularda sorunlar yaşadığı ve son olarak Southampton ile oynanan hazırlık maçı öncesi Göztepeli kimliğiyle bilinen Gazapizm’in (Anıl Acar) sahada olmasına “Bizim kalibremiz değil” diyerek karşı çıktığı yazıldı.

"MAÇA NASIL GİDECEĞİZ" TEPKİSİ...

Sarı kırmızılı taraftarların Pazar günü 21:45’te Akhisar’da oynanacak maça ilgi gösterip göstermeyeceği merak konusu olurken, birçok taraftar, saatin geç olması ve sonraki günün mesai günü olması nedeniyle duruma tepki gösterdi. Kimi taraftarlar da çim krizi sonrası Emre Can'ın istifası gelmezse, maça gitmeyeceklerini belirtti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum