FETÖ hükümlüsü 11 yaşındaki çocuğa dehşeti yaşattı...

FETÖ hükümlüsü B. P. baldızının 11 yaşındaki kızı H.A.G.’yi defalarca kez istismar etti. Olay çocuğun kirpiklerini yolmasıyla ortaya çıktı. İddiaya göre, enişte aileyle yaptığı ilk görüşmede, “Bir anlık gaflete düştüm” dedi.

FETÖ hükümlüsü 11 yaşındaki çocuğa dehşeti yaşattı...
27 Haziran 2023 - 23:53 - Güncelleme: 27 Haziran 2023 - 23:57
Halk TV'den Seyhan Avşar'ın haberine göre; İzmir’de açılan dava dosyasına göre olay 10 Haziran 2022 gecesi yaşandı. H. A.G.’nin (11) ailesi İzmir’in Gaziemir ilçesinden başka bir ilçeye taşınma kararı verdi ve taşınma hazırlıklarına başlandı. Taşınma işleminden bir gün önce B. P. da, aileye yardıma geldi. P. evin taşındığı akşam da, aileyle birlikte yeni evde kaldı. Küçük kız o gece tabletle oynamak için salonda yatmak istedi. Evde başka bir yer olmadığı için P. da salonda yattı.
Küçük kız bir süre sonra uyudu. İddiaya göre; H. A. G. uyuduğu sırada B. P. çocuğun yanına geldi. P. çocuğun özel bölgesini ve göğüslerini ellemeye ve çocuğu öpmeye başladı. Uyanan çocuk çarşafı üstüne çekti. Ancak P. çarşafın üzerinden de eylemlerine sürdürdü. Çocuk bir anda çarşafı açarak, “Bünyamin amca böyle yaparsan bağırırım” dedi. Polat ise, “Tamam tamam, bağırma” diyerek kanepeye geçti.
‘Annene söyleme; istediğin her şeyi alacağım’
P. ertesi gün H.A.G.’yi gezdirmek için dışarı çıkardı. Gittikleri mekânda çocuğa, “Annene bahsettin mi? Annene söyleme sana istediğin her şeyi alacağım” dedi. Daha sonra çocuk bisiklete bindi. O sırada da Polat çocuğun kalçalarını elledi. İlerleyen günlerde de Polat’ın çocuğa yönelik eylemleri defalarca kez devam etti.

'Kirpiklerini yolmaya başladı’
Küçük çocuk yaşadığı dehşet nedeniyle kirpiklerini yolmaya başladı. Çocuğundaki değişimleri fark eden anne kendisi ile konuştu ve korkunç gerçek de ortaya çıktı. Başlangıçta ne yapacağını bilemeyen anne D. G., psikoloğun yönlendirmesiyle eniştesinden şikayetçi oldu.

Suçlanan Polat iddiaları reddetti.
İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen soruşturma kapsamında B. P. hakkında, “Zincirleme şekilde çocuğun cinsel istismarı” suçundan dava açıldı. Sanık hakkında ev hapsi bulunuyor. Çocuğun avukatının ev hapsine ilişkin yaptıkları 3 ayrı itiraza rağmen sanık P. tutuklanmazken İzmir 4. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada yaptığı savunmasında hakkındaki iddiaları reddetti. Savunmasında H. A. G.’nin ailesinin de kendisi gibi FETÖ nedeniyle yargılandığını söyleyen P., “Hepimiz FETÖ mağduru olduk. ‘Senin yüzünden bu işe girdik. Senin yüzünden yargılandık. Senin yüzünden ceza aldık’ diye bana kızmaya başladılar. Hepsi şu an da bana kızgınlar ve husumetliler. Bu durumu kendilerine sorarsanız söyleyeceklerdir” diye konuştuk.

Yaşadıklarını annesine anlattı
Çocuğun annesi D.G. ise mahkemede verdiği ifadesinde özetle şunları söyledi: “B. P. ablamın eşidir. Ağustos 2022’de kızım kirpiklerini yoluyordu. Bu hareketlerinden şüphelendim. ‘Niye böyle yapıyorsun’ dedim. Göz doktoruna götürdüm. Göz doktoru, ‘psikolojik olarak koparıyor. Hiçbir rahatsızlığı yok’ dedi. Çocuğumla çok konuştum. Günlerce sıkıntıyı anlatsın diye zorladım. Bir gün aklıma geldi. ‘Sen istemeden sana dokunan biri mi oldu?’ diye sordum. Duraksayınca böyle bir olaydan dolayı rahatsız olduğunu anladım. ‘Bana her şeyi anlatabilirsin kızım’ dedim. Kızım, ‘Anne B. amcam… Sana söyleyemedim. Çok güçlü bizi döver’ dedi. İçimden yalan olmasını istedim.”

‘Beni affedin sırrımız mezara gitsin’
Anne D. G. ifadesinin devamında ise “B. abimi aradım. Telefonda bana, ‘bir anlık gaflete düştüm’ dedi. Sanığın hakkımdaki iddialarını kabul etmiyorum. Ben FETÖ’den yargılandım. Sanığa bir husumet duysam onun adını verirdim. Sanık, ‘Beni affedin. Sırrımız mezara gitsin’ şeklinde bana mesajlar gönderdi. Bunları dosyaya sundum” ifadelerini kullandı.

Sanık B. P.’ın baldızının kızına yönelik farklı şehirlerde gerçekleştirdiği eylemler dolayısıyla Bursa’da açılan 1 dava, Yalova’da ise 1 soruşturma daha bulunuyor.


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum