Fatih Portakal'dan Kılıçdaroğlu'na çok sert sözler!

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun DEVA Partisi ilçe başkanlarıyla yaptığı gizli görüşmeyi eleştiren Fatih Portakal, sert sözlerle tepki gösterdi.

Fatih Portakal'dan Kılıçdaroğlu'na çok sert sözler!
27 Ekim 2023 - 09:14
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile gizlice görüştükten sonra Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi'nden istifa eden İstanbul ilçe başkanları kamuoyunda yankı buldu. Başkanlarla birlikte 500 kişinin istifa ettiği gelişmenin ardından 20 bin kişinin daha partiden ayrılması bekleniyor.

“KILIÇDAROĞLU'NUN YAPTIĞI SİYASİ AHLAKSIZLIK”

Olayın ortaya çıkmasının ardından Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki gösterenlerden biri de Fatih Portakal oldu.

“Kılıçdaroğlu'nun yapmış olduğu siyasi ahlaksızlık. Bir partinin genel başkanına haber vermeden gidip onlarla bir araya geliyorsun” diyen Portakal, Sözcü TV'deki yayınındaki sözlerine şöyle devam etti:

“Onlarda da onur yok. İstifa edeceklermiş, davalarını bırakacaklarmış. Ya ders almadınız mı? Hâlâ harakiri yapıyorsunuz Kemal Bey! Sizi düşündüğüm falan yok artık. Türkiye'nin ikinci büyük partisinden bahsediyoruz, ana muhalefet partisi diyoruz. Bir insan kendine, dava arkadaşlarına, davasına bu kadar kötülük yapabilir. Siyasi etik olarak da hiç uygun değil. Siyasi bir ahlaksızlıktan bahsediyoruz ama artık Kemal Kılıçdaroğlu'nun neler yapabileceğini siz düşünün. Ne vaatlerde bulunacağını siz düşünün.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum