Bucaspor'da Başkan Aktaş, o iddialar için "Koca bir yalan" dedi

TFF 1. Lig'in kapısından dönen Bucaspor'da gündeme bomba gibi düşen kulübün satıldığı iddiasına Başkan Cihan Aktaş'tan yanıt gecikmedi. Aktaş iddialar için "Koca bir yalan" dedi.

Bucaspor'da Başkan Aktaş, o iddialar için "Koca bir yalan" dedi
20 Haziran 2023 - 12:41 - Güncelleme: 20 Haziran 2023 - 12:43
Burak Cilasun / İzmir Sıcak Haber 

Sosyal medyada çeşitli haber sayfaları ve futbol yazarlarının Bucaspor 1928'in Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'a satıldığı iddiaları spor gündemine bomba gibi düşmüştü.

Bucaspor'da gündemde olmayan ani bir gelişme olarak düşünülen haberin asılsız olduğu ortaya çıktı. Bucaspor 1928 Başkanı Cihan Aktaş, kulübün satıldığı iddialarını sosyal medya hesabında net bir dille yalanladı.

"ASILSIZ VE GERÇEĞİ YANSITMAYAN BİR GÜNDEM"

Başkan Aktaş yaptığı açıklamasında, "Bucaspor'umuzun kupa mücadelesinin önünü kesebilmek adına yine asılsız ve gerçeği yansıtmayan bir gündem oluşturulmaya çalışılıyor. Ama bunu asla başaramayacaklar. Bucaspor'un satıldığı iddiası koca bir yalandır." ifadelerini kullandı. 

Başkan Aktaş'ın açıklaması kısa sürede Bucasporlu taraftarlarca sosyal medya sayfalarında paylaşılırken, satış iddialarını paylaşan sayfa ve yazarlaraysa tepki verildiği görüldü.

YORUMLAR

  • 0 Yorum