Başkan Sandal: Sporun başkenti Bayraklı...

23 farklı branşta açılan spor kursları ile binlerce Bayraklılıya spor yapma ve yeteneklerini geliştirme fırsatı sunan Bayraklı Belediyesi, son 4,5 yılda açılan kurslarda 25 bin kişiyi ağırladı. Avrupa ve Dünya şampiyonları çıkarıldı. Turnuvalardan 575 madalya elde edildi. Başkan Serdar Sandal, “Spora ve sporcuya yaptığımız yatırımlarla Bayraklı’yı sporun başkenti yaptık. Çocuklarımız ve gençlerimiz için spor faaliyetlerine katkı koymaya devam edeceğiz” dedi.

Başkan Sandal: Sporun başkenti Bayraklı...
19 Aralık 2023 - 12:02
Spor yatırımları ve başarılı sporcularının dereceleriyle fark yaratan Bayraklı Belediyesi, 4,5 yılda uluslararası, ulusal, bölgesel ve il genelindeki turnuvalarda 215 altın, 161 gümüş ve 199 bronz olmak üzere toplam 575 madalya topladı. Bayraklılı sporcular, her branşta başarılarını büyütürken, elde ettikleri derecelerle de ailelerinin ve ilçenin gurur kaynağı oldu. Bu süreçte Miraç Saraç güreşte dünya şampiyonluğu kazandı, Bayraklı’dan Avrupa şampiyonaları ve dereceleri çıktı. Bayraklı Belediyesi 23 branşta açtığı kurslarla bu süreçte yaklaşık 25 bin kursiyere de spor yapma imkanı sundu. Bu kapsamda milli takımlar düzeyinde başarılı sporcular yetiştiren belediye sporcuları elde ettikleri başarılarla ilçenin gurur kaynağı oldu.  
 
BAYRAKLI SPORUN LOKOMOTİFİ OLDU
Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Spora ve altyapıya verdiğimiz önemle Bayraklılı çocuklarımızın, gençlerimizin başarılarını görmek bizi çok mutlu ediyor. Tüm sporcularımızla gurur duyuyoruz. Onların sayesinde Bayraklı Belediyesi artık altyapıda, gençlik ve sporda İzmir’in lokomotif gücü oldu. Bayraklı artık sporun başkenti konumunda. Sporcularımızı desteklemeyi sürdüreceğiz” dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum