Padişah torununun oteli satıldı!

Osmanlı Padişahı Vahdettin’in torunlarının yaptırdığı ve birçok yabancı kral, kraliçe ve devlet başkanını ağırlayan Kuşadası’ndaki Kısmet Otel, Avcılar İnşaat’a satıldı

Padişah torununun oteli satıldı!
17 Ağustos 2023 - 09:54
Son Osmanlı Padişahı Vahdettin'in torunları tarafından yaptırılan ve yıllar boyunca birçok yabancı kral, kraliçe ve devlet başkanını ağırlayan Kuşadası'ndaki Kısmet Otel'in, İzmir'in dev kuruluşlarından Avcılar İnşaat tarafından satın alındığı öğrenildi. Satış sözleşmesine Avcılar İnşaat Başkanı İdris Avcı ile otelin sahibi olan Hanzade Özbaş Osmanoğlu ve diğer hissedarların imza attığı ifade edildi.
Kısmet Otel satışının bedeli konusunda ise bir açıklama yapılmadı. Edinilen bilgiye göre Avcılar İnşaat, Kısmet Otel'in bulunduğu yerde içinde rezidans ve otelin de yer aldığı Türkiye'nin en iyi karma projelerinden birini hayata geçirmek istiyor.
Proje ile ilgili çalışmaların sürdüğü belirtiliyor. Geçtiğimiz yıl medyada, İngiltere Kraliçesi İkinci Elizabeth, İran Şahı Rıza Pehlevi, yine dünyadan pek çok ünlü sanatçı, devlet adamı, kral ve kraliçeleri ağırlayan Kısmet Otel'e, yanındaki Setur Marina'nın sahibi Koç Holding'in de talip olduğu yönünde haberler çıkmıştı. 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum