Menderes'te çocuk korosu kuruluyor

Menderes Belediyesi tarafından kurulacak çocuk korosu için kayıtlar başladı. Koroya katılmak isteyenler 31 Ekim tarihine kadar başvuru yapabilecekler.

Menderes'te çocuk korosu kuruluyor
18 Ekim 2023 - 09:27

Menderes Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından sürdürülen çalışmalar kapsamında Klaros Çocuk Korosu için kayıt dönemi başladı. Ücretsiz kurs için 8-15 yaş arasındaki tüm çocuklar başvuru yapabilecek. Koroya son kayıt tarihi ise 31 Ekim olarak belirlendi.

Seçim yapılacak

Kayıtların tamamlanmasının ardından koro şefi tarafından seçim yapılacak. Müzik kulağı olan ve uygun görülen çocukların belirlenmesi sonrası ise koro eğitimleri başlayacak.

Çocuklarımız için

Kültür sanat etkinliklerine önem verdiklerini ifade eden Menderes Belediye Başkan V. Erkan Özkan, ‘’ Menderes Belediyesi olarak kültür sanat çalışmalarımıza yoğun şekilde devam ediyoruz. Bu kapsamda gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımızda her yaş grubuna hitap eden hizmetlerimizi vatandaşlarımıza sunuyoruz. Kayıt sürecini başlattığımız Klaros Çocuk Korosuyla da 8-15 yaş arasında ki çocuklarımızı müzikle buluşturmayı hedefledik. Tüm çocuklarımızı koromuza başvurmaya davet ediyorum.’’ dedi

YORUMLAR

  • 0 Yorum