Çeşme'deki saldırıyla ilgili yeni gelişme...

Geçen ay Çeşme’de yaşanan silahlı çatışmalarla ilgili olarak yeni bir gelişme yaşandı. Gece kulübü önündeki korumanın ölümüyle sonuçlanan çatışmayla ilgili “borsacı” olduğu söylenen firari zanlının Kerem Şen olduğu ortaya çıktı.

 Çeşme'deki saldırıyla ilgili yeni gelişme...
02 Ekim 2023 - 11:20
İzmir'in turistik ilçesi Çeşme’de 19 Ağustos’ta ünlü bir eğlence mekânının önünde müşteri ile mekân korumaları arasında tartışma çıktı. İddiaya göre mekânın önüne gelen gruptan iki kişi içeri girmek istedi. Ancak bu kişiler içeri alınmadı. Gruptakiler içeride eğlenen otel sahibi bir müşterinin ismini vererek “Onun misafirleriyiz” dedi ve içeri girmekte ısrar etti. Bunun üzerine çıkan arbede kısa sürede silahlı çatışmaya dönüştü. İki güvenlik görevlisi vuruldu, aralarında gelen gruptakilerin de olduğu 10 kişi de yaralandı. Ağır yaralanan güvenlik görevlisi Samet Öztaşkın hayatını kaybetti.
ZANLI HALEN ARANIYOR
Olayla ilgili 9 kişi tutuklandı. Tutuklananlar arasında kapıya gelenlerin “misafiriyiz” dedikleri otel sahibi de var. Tutuklanan otel sahibinin yanındaki “borsacı” ise firari ve halen aranıyor.Hürriyet’in ulaştığı bilgilere göre, o firari zanlı Kerem Şen... Kerem Şen’in çatışmayla nasıl bir bağlantısı olduğu ve neyle suçlandığı henüz bilinmiyor. Halen aranan Şen, geçen yıl Roma’da kıyılan nikahla şarkıcı Mustafa Sandal’ın baldızı Simge Sütşurup ile evlenmişti. Hürriyet’in ulaştığı Simge Sütşurup, Kerem Şen ile çok uzun süredir görüşmediğini belirterek “Eylül ayında boşandık, olayla ilgili de hiçbir bilgim yok” dedi.

Çeşme’de 13 Ağustos’ta da bir silahlı saldırı olmuş, Aya Yorgi Koyu’ndaki bir sahil kulübüne rezervasyonları olmadığı gerekçesiyle içeri alınmayan iki kişi çevreye rastgele ateş açmış, bir kişi yaralanmıştı. Bu çatışma ile 19 Ağustos’taki çatışma arasında bir bağlantılı olup olmadığı da araştırılıyor. Zanlıların telefonları da halen inceleme altında...
Firari zanlı Kerem Şen, Mustafa Sandal’ın baldızı Simge Sütşurup ile evlenmiş, geçen ay da boşanmıştı. 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum