Başkan Engin, görkemli hatıralar'da Narrlıdere'yi anlatacak

İzmir’in incisi Narlıdere, 8 Ekim Pazar günü saat 10.00'da, 'Serhan Asker ile Görkemli Hatıralar' programına ev sahipliği yapacak. Program, ilçenin tarihini ve kültürünü yansıtan program Tarihi Yukarıköy’de gerçekleştirilecek.

Başkan Engin, görkemli hatıralar'da Narrlıdere'yi anlatacak
05 Ekim 2023 - 12:17
Narlıdere, bu hafta sonu ekranların sevilen programı Görkemli Hatıralar programına ev sahipliği yapacak. 8 Ekim Pazar günü saat 10.00’da Tarihi Yukarıköy’den gerçekleştirilecek canlı yayında Serhan Asker’in konukları Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, 22. Dönem İzmir Milletvekilleri Kemal Anadol ve Türkan Miço olacak. Narlıdere Belediyesi Çocuk Senfoni Orkestrası ve Türk Halk Müziği Sanatçısı Yolcu Bilginç’in katılımıyla renklenecek programda, Narlıdere’nin de tanıtımı yapılacak. Halk TV’de yayınlanan Görkemli Hatıralar her hafta kültür, sanat, edebiyat, müzik, sinema, tiyatro ve felsefe alanlarında tanınan isimlerin katılımıyla gerçekleştiriliyor.
Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, herkesi ekran başına davet ederek, “8 Ekim Pazar günü İzmir’imizin incisi Narlıdere’miz Görkemli Hatıralar’a ev sahipliği yapacak. Biz de bu ev sahipliği ile ilçemizin tarihini, kültürünü, yatırımlarımızla gelişen ve güçlenen Narlıdere’yi anlatacağız. Pazar günü tüm hemşehrilerimizi Yukarıköy’e bekliyor, herkesi ekran başına davet ediyoruz” diye konuştu.  

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum