Askeri alandaki yazı ve bayrak nerede?

Zafer Partisi Karabağlar İlçe Başkanı Tolga Güldiken Karabağlar'da askeri alan içinde yer alan "Ne mutlu Türk'üm diyene" yazısı ile yazının bulunduğu tepedeki Türk bayrağının neden yerinde olmadığını sordu.

Askeri alandaki yazı ve bayrak nerede?
09 Haziran 2023 - 11:40
Burak Cilasun / İzmir Sıcak Haber 

Karabağlar Poligon'da bulunan İzmir Deniz Er Eğitim Merkezi Komutanlığı içindeki hakim bir alanda yer alan "Ne Mutlu Türk'üm diyene" ifadesi ve tepenin üstünde bulunan Türk bayrağının yerinde olmayışı dikkat çekti. 

"Yazıdan rahatsız olanlar mı oldu?"

Konuyu sosyal medyaya taşıyan Zafer Partisi Karabağlar İlçe Başkanı Tolga Güldiken, yazının ve bayrağın uzun süredir yerinde olmadığını söyledi. Güldiken, "Karabağlar Poligon semtinde  bulunan İzmir Deniz Er Eğitim Merkezi Komutanlığı sınırları içerisindeki Ne Mutlu Türküm Diyene tepesinde ,çocukluğumdan beri gururla baktığım Ne Mutlu Türküm Diyene yazısını tüm İzmir görüyordu,hemen üzerinde şanlı bayrağımız dalgalanıyordu. Uzun zamandır Ne Mutlu Türküm Diyene yazısı bakımı yapılmadı ve yazı şuan görünmüyor, uzun süredir şanlı bayrağımız dalgalanmıyor. Biz İzmir'de Karabağlar'ımızda "Ne Mutlu Türküm Diyene " tepesini geri istiyoruz. Şanlı bayrağımızın dalgalanmasından, "Ne Mutlu Türküm Diyene" yazısından rahatsız olanlar mı oldu ? Bunu da ayrıca bilmek isteriz." ifadelerini kullandı.

Tepenin eski haline dönmesini talep ettiklerini belirten Güldüken, İzmir Sıcak Haber'e yaptığı açıklamasında, paylaşımında İzmir Valiliği ve Jandarma Genel Komutanlığı'nı da etiketlemiş olmasına rağmen henüz resmi makamlardan bir dönüş olmadığını belirtirken, konunun takipçisi olacaklarını söyledi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum