Adnan Süvari Mahallesi'nden asfalt teşekkürü

Karabağlar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, asfaltlama sezonunu en iyi şekilde değerlendirmek amacıyla, sahada yoğun olarak çalışmaya devam ediyor. Son olarak Adnan Süvari Mahallesi'nde alınteri döken ekipleri, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Mahalle Muhtarı Harun Özbilmez ve mahalle sakinleri yalnız bırakmadı.

Adnan Süvari Mahallesi'nden asfalt teşekkürü
03 Ağustos 2023 - 12:24

Vatandaşlar, mevsim normallerinin üzerindeki sıcakta gerçekleştirilen çalışmalar nedeniyle Başkan Selvitopu ve ekiplere teşekkür ettiler.

108/13 Sokak'taki asfaltlama çalışmalarını denetleyen Başkan Selvitopu, özveriyle çalışan belediye emekçilerine kolaylıklar diledi. Başkan Selvitopu, Karabağlar Belediyesi'nin tüm gücüyle sahada olduğunu ve park yapımlarından kaldırım düzenlemelerine kadar ilçenin dört bir yanında çalışmalar yürütüldüğünü söyledi. Asfalt serimlerinin de, mahalle muhtarlarının görüşleri alınarak ve acil ihtiyaç duyulan sokaklarda devam ettiğini belirten Başkan Selvitopu, “Sezon sonuna kadar aynı hız ve kararlılıkla sahada olmaya devam edeceğiz. Hedefimiz mümkün olduğunca çok daha fazla sokağa girmek ve vatandaşlarımıza nitelikli hizmet götürmek” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum