Menemen Belediyesi çalışanlarına çifte bayram

Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, personel bayramlaşma töreni sırasında müjdeleri arka arkaya sıraladı. Promosyon konusunda Halkbank ile 25 bin liralık anlaşmaya vardıklarını ifade eden Pehlivan, performans primi olarak da hesaplara 5 bin liralık ikramiye yatırıldığını açıkladı.

Menemen Belediyesi çalışanlarına çifte bayram
24 Haziran 2023 - 15:14
Konuşması alkışlarla sık sık kesilen Pehlivan, işçilerin maaşlarına yüzde 50 zam yaptıklarını da müjdeledi. "Menemen ve Menemenimize hizmet eden benim çalışma arkadaşlarım herşeyin en iyisine, en güzeline layık" diye konuşan Pehlivan, "Sizlerin gözlerindeki mutluluk benim için çok değerli. Hepinizle ayrı ayrı gurur duyuyorum. Menemen'i hak ettiği değere hep birlikte çıkaracağız. Hep birlikte, el ele, gönül gönüle başaracağız" dedi.
Her bayramlaşma törenine müjdeleriyle damga vuran Pehlivan,  belediye çalışanları tarafından "İzmir'de tek Başkan Aydın Pehlivan", "Büyüksün Aydın Başkan" sloganlarıyla uzun süre ayakta alkışlandı.


Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, Kurban Bayramı öncesi Menemen Belediyesi çalışanlarıyla tek tek bayramlaştı. Menemen Belediye Düğün Salonu'nda düzenlenen bayramlaşma törenine Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, belediye başkan yardımcıları, belediye birim müdürleri ve belediye personeli katıldı.

‘SÖZÜMÜZÜ TUTUYORUZ’
Personel bayramlaşmasında çalışanlara yönelik bir konuşma yapan Başkan Vekili Aydın Pehlivan; göreve geldikten sonra belediye emekçilerine verdiği tüm sözleri tutmanın sevincini yaşadığını ifade etti. Pehlivan, “9 günlük bayram tatiliniz başlıyor. Sizlerin ve kıymetli ailelerinizin Kurban Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutluyorum. Sevdiklerinizle geçireceğiniz, hatırlanmaya değer güzel bir bayram diliyorum. 3 yılı aşkın bir süredir birlikte Menemen’e hizmet ediyoruz. Her fırsatta belirttiğim gibi her birinizin benim için çok kıymetlisiniz. Şükürler olsun ki bugün karşınızda tüm söylediklerini eksiksiz yerine getirmiş bir belediye başkanı olarak duruyorum. Başarımızın temelini sizler oluşturuyorsunuz. İyi ki varsınız” dedi.

3 MÜJDE BİRDEN
Bayramlaşma töreninin her zaman olduğu gibi müjdesiz bırakmadıklarını ifade eden Pehlivan, “En büyük beklentilerinizden biri olan promosyon konusu olduğunu biliyorum. Görüşmelerimizin sürdüğü Halkbank müdürümüzle bugün sözlü mutabakata vardık. 25’er bin lira bir teklif sundular, umarım çok kısa zamanda bunu resmiyete dökeceğiz. Ramazan Bayramında olduğu gibi belediye aileme yine performans primi vermeye karar verdik ve hesaplarınıza 5’er bin lira ek olarak yatırdık. Ananızın ak sütü gibi helal olsun. Bugün müjdelerimiz bitmiyor.  Biliyorsunuz devletimiz asgari ücrete yüzde 34 oranında zam yapmıştı. Bizler de bu rakamı yüzde 50’ye yuvarlıyoruz. Menemen ve Menemenimize hizmet eden benim çalışma arkadaşlarım herşeyin en iyisine, en güzeline layık… Tabi bu müjdeler, sadece özverili çalışmalarınızla sınırlı değil. Aynı zamanda sizlere duyduğumuz güvenin ve memnuniyetin de bir ifadesi. Hepinize emeklerinizden, samimiyetinizden, zor zamanlarımızda yanımızdaki sağlam duruşunuz dolayı da teşekkür ediyorum. Hepinizin ve değerli ailelerinizin mübarek Kurban Bayramını kutluyorum” diye konuştu.
Menemen Belediyesi emekçileri Başkan Pehlivan’ın konuşmasını uzun süre alkış tutarak teşekkür etti. 


ROMAN HAVASI OYNADI
Konuşmasının ardından da Pehlivan, belediye emekçileri ile Roman havası oynadı. Ardından da tüm personeli ile tek tek bayramlaştı.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum