Bayraklı Belediyesi'nden sosyal tesis kararı: Bu yıl zam yok

Bayraklı’da toplumun her kesimine eşit ve adil hizmet anlayışıyla sosyal belediyeciliğin güzel örneklerini sergileyen Bayraklı Belediyesinin sosyal tesisleri yeni yıla zamsız girdi! Değirmen Kafe’de çorba 14.90 liraya, Matematik Kafe’de 4 çeşit yemek ise 49.90 liraya halka sunuluyor. Başkan Serdar Sandal “Sosyal tesislerimizde kar amacı taşımıyor, kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla halkla buluşturuyoruz. Her zaman vatandaşımızdan yanayız” dedi.

Bayraklı Belediyesi'nden sosyal tesis kararı: Bu yıl zam yok
08 Ocak 2024 - 13:54
İzmir’in en güzel manzaralarına sahip 10 sosyal tesiste BAYBEL AŞ aracılığı ile vatandaşlara restoran ve kafe hizmeti veren Bayraklı Belediyesi, hızlı, güvenilir ve kaliteli hizmet anlayışıyla yeni yıla zamsız fiyatlarla girdi. 100. Yıl Matematik ve Zekâ Oyunları Parkı içindeki Matematik Kafe’de 4 çeşit yemekten oluşan menüye 49.90 TL’ye, etli menüye 69.90 TL’ye ulaşabilen vatandaşlar, Değirmen Kafe’de günün çorbasını da 14.90 TL’ye içebiliyor. Detaylı bilgiye 0232 724 98 98 telefon numarasından ulaşılabiliyor.

HİZMETLER SÜRECEK

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Ev ekonomisinin bu kadar dara düştüğü bir ortamda, belediye tesislerimizde kar amacı gütmeden, kaliteli ürünleri en uygun fiyatlarla halkımıza sunuyoruz. Toplumun her kesiminin faydalanmasını istiyoruz. Bu nedenle sosyal tesislerimizde günün şartlarına uygun fiyatlarla en iyi hizmeti sunuyoruz. Kış aylarında sosyal ortamda rahat bir nefes alıp, hoşça vakit geçirmek isteyen herkesi, sosyal tesislerimize bekliyoruz” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum