Yunanistan İzmir Başkonsolosu Papoulia'dan Soyer'e veda ziyareti

Meksika Büyükelçiliği’ne atanan Yunanistan İzmir Başkonsolosu Argyro Papoulia İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e veda ziyaretinde bulundu. İzmir’den çok güzel anılarla ayrıldığını dile getiren Papoulia, “İzmir hep kalbimde olacak” dedi.

Yunanistan İzmir Başkonsolosu Papoulia'dan Soyer'e veda ziyareti
15 Ekim 2020 - 13:56
İzmir'de 4 yılı aşkın süredir görev yapan Yunanistan İzmir Başkonsolosu Argyro Popoulia, Meksika Büyükelçiliği’ne atandı. Meksika  Büyükelçiliği'ndeki yeni görevine gitmeden önce İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e veda ziyaretinde bulunan Argyro Papoulia,  İzmir'de olduğu sürede kendini hep evinde hissettiğini ve çok güzel dostluklar kurduğunu söyledi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e desteğinden ve işbirliğinden ötürü teşekkür eden diplomat, “İzmir benim hem kalbimde olacak” diye konuştu.

Papoulia ile birlikte Türk-Yunanistan dostluğunu pekiştirmek için güzel işler yaptıklarını belirten İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ise “Yeni görevinizde başarılar diliyorum. İzmir’de güzel izler bıraktınız. Siyasi konjonktür ne olursa olsun iki ülke insanı arasındaki dostluk devam edecektir” dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum