Burak Cilasun

Burak Cilasun


Tunç Soyer'e karşı nefret dilinde son nokta!

12 Aralık 2022 - 11:47


İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e, göreve geldiğinden beri hayal ürünü bazı yaftalar yapıştırılmaya çalışılıyor.

"Ayrı bayrak istiyor" dediler.

"Ayrı para birimi istiyor" dediler.

"Özerklik istiyor" dediler.

Daha neler neler...

9 Eylül'de yaptığı konuşmasında, İstanbul'u KAÇARAK terk eden Vahdettin'e yönelik sözleri için "Ecdadımıza düşmanlık ediyor." dediler.

Açıkçası şu ana kadar saydıklarımın hepsi "Siyasette her yol mübahtır" anlayışının hoş olmayan birer örneği olarak karşımıza çıksa da, birkaç gün önce ortaya atılan bir iddia ise artık "Edep yahu!" dedirtti.

Sosyal medyasında kendine haberci unvanını layık görmüş olan bir propaganda memuru, tüm Türkiye bir çocuk istismarı davasına odaklanmışken, Tunç Soyer ve eşi Neptün Soyer için vicdani olmayan bir iddia ortaya attı.

Buna göre Tunç Soyer, Neptün Soyer ile evlendiğinde Neptün Hanım çocuk yaştaymış ve reşit değilmiş!

Üstelik bu yalanı ortaya atan kişinin tam 237 bin takipçisi var!

Paylaşımın altındaki yorumlar ve yapılan RT'lerin önemli bir kısmı bu ahlaka sığmayan söyleme karşı tepki gösterir nitelikte olsa da, ne yazık ki bu yalana inanıp Tunç Bey ve eşi için hakarete varan ifadeler kullanarak adeta nefret suçu işleyenlerin sayısı da hiç öyle az değil.

Hiç şüphesiz ki her belediye başkanı, her siyasetçi ve her insan gibi Tunç Bey de mutlaka eleştirilecektir ve de eleştirilmelidir. Çünkü eleştiri, insanın başarıya giden yolunda en önemli yol arkadaşlarından biridir. 

AMA

Toplumda infial yaratacak bir haberin üstünü örtmek uğruna, "Karşı mahalleden" belediye başkanına iftira atmak ve buna da ailesini dahil etmek çok alçakça bir tutumdur.

İlan edercesine söylemek gerekirse; bir buçuk milyondan fazla İzmirlinin oyunu alarak, bu kentin seçilmiş belediye başkanı olan, İzmirlileri temsil yetkisine sahip olmuş Tunç Soyer'e yapılan bu saldırıda hedef yalnızca Soyer değildir. 

Bu gaflet ve dalalet ötesi sözler, Tunç Soyer'in şahsında birtakım çevrelerin İzmir'e karşı nefretinin dışa vurumudur.

Peki İzmir'e karşı bu kinin sebebi nedir diye soracak olursanız;

Çünkü İzmir, cumhuriyet düşmanlarının sığınacığı bir liman değildir.

Çünkü İzmir, Atatürk'ün manevi hatırasını hiçbir zaman unutmaz.

Çünkü İzmir, hangi kisve altına sığınırsa sığınsın pedofiliye asla geçit vermez. 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum