Veresiye defterlerini kapattılar

İzmir'de ihtiyaç sahibi vatandaşların mahalle bakkallarına olan borç defterleri kapatıldı.

Veresiye defterlerini kapattılar
20 Nisan 2020 - 22:55

İzmir’in Ödemiş ilçesinde TÜGVA tarafından başlatılan kampanya kapsamında mahalle bakkallarında borcu olan vatandaşların borçları kapatıldı.

Türkiye Gençlik Vakfı Ödemiş İlçe Temsilciliği, ilçede bulunan ihtiyaç sahibi vatandaşların mahalle bakkallarına olan borçlarını kapattı. Konu ile ilgili olarak açıklama yapan TÜGVA Ödemiş ilçe temsilcisi Halil Akgün, TÜGVA olara yardım faaliyetlerine devam ettiklerini belirterek, hayırseverlerin katkıları ile önceden belirlenmiş olan ihtiyaç sahibi vatandaşların mahalle bakkallarına olan borçlarını kapattıklarını belirtti.

"YARDIM FAALİYETLERİMİZ SÜRECEK"

Akgün, “Korona virüsü salgın hastalığı dolayısıyla zor günlerden geçiyoruz. Bu sıkıntıları birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde atlatmak için elimizden gelen her türlü çalışmayı yapmaya özen gösteriyor. Bu kapsamda daha önce gıda yardım paketi ve ekmek dağıtımı gibi çalışmalar yapmıştık. Bugünde hayırseverlerimizin katkıları ile mahallelerimizde tespit ettiğimiz 25 kişinin bakkallara olan borçlarını kapattık. Böylelikle hem bakkallarımıza katkı da bulunmuş olduk hem de hemşerilerimizin sıkıntısını giderdik” ifadelerini kullandı.


Akgün, Ödemiş TÜGVA olarak yardım faaliyetlerine aralıksız olarak devam edeceklerini sözlerine ekledi.


YORUMLAR

  • 2 Yorum
  • Arzu Yıldız
    3 yıl önce
    Allah kabul etsin aynı faliyeti Karabağlar Tügva nında yapmasını temenni ediyorum esendere şehitler mah uzun yıllardan beri biriken borcumuz var bakkalımıza yardımcı olursanız memnun oluruz sağlıkla kalın
  • Haci mustafa taskan
    3 yıl önce
    Lütfen allah rızası icin bizede yardım edin ailecek perisan durumdayız izmire yeni göctük ailecek perisan durumdayız is yok 2aydır kiramızı vetemiyooz