NARLIDERE, TRAVEL TURKEY İÇİN HAZIR

Narlıdere Belediyesi, dünyanın dört bir yanından turizm profesyonellerini ağırlamaya hazırlanan Travel Turkey İzmir’de bu sene de İzmir Sokağı’nda yer alacak. Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, herkesi fuara ve Narlıdere standına beklediklerini ifade ederek, “Projelerle güzelleşen ve güçlenen Narlıdere’mizi Travel Turkey İzmir ile bu sene de dünyayla buluşturmak için hazırız” diye konuştu.

NARLIDERE, TRAVEL TURKEY İÇİN HAZIR
09 Aralık 2022 - 12:56
Narlıdere Belediyesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde 8-10 Aralık tarihlerinde Fuar İzmir’de gerçekleştirecek olan Travel Turkey İzmir’de bu sene de yerini alacak. Fuar boyunca, dünyanın çeşitli ülkelerinden gelecek turizm profesyonellerine ve turizme ilgi duyan ziyaretçilere İzmir Sokakları A Hol’de yer alan Narlıdere standında ilçenin tanıtımı yapılacak.  Tarihi Yukarıköy Bölgesi, Narlıdere Slow Food çalışmaları, Narlıdere Üretici Kadın Kooperatifi’nin faaliyetleri, Çocuk Senfoni Orkestrası, Nar Çiçekleri Anaokulları ve belediye ait sosyal tesislerin tanıtımlarının da yapılacağı fuarda; belediye tarafından yürütülen projeler ve ilçenin güzellikleri katılımcılarla paylaşılacak.
BAŞKAN ENGİN’DEN DAVET
Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, herkesi fuara ve Narlıdere standına beklediklerini ifade ederek, “Projelerle güzelleşen ve güçlenen Narlıdere’mizi Travel Turkey İzmir ile bu sene de dünyayla buluşturmak için hazırız. İlçemizin her geçen gün artan turizm potansiyelini, projelerimizi ve gelecek hedeflerimizi anlatacağımız standımıza herkesi davet ediyoruz” dedi. 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum