"Kulübe akbabalar üşüştü"

Bucaspor Başkanı Cihan Aktaş, "Kimin ne çaldığını tespit edip savcılığa verdik." dedi.

"Kulübe akbabalar üşüştü"
01 Ekim 2020 - 13:53

Burak Cilasun / İzmir Sıcak Haber

Bucaspor'da Başkan Cihan Aktaş ile muhalifler arasındaki gerilim sürüyor. Başkan Aktaş son olarak sosyal medya hesabı üzerinden adeta ateş püskürdü.

"ENDAMINIZI GÖRELİM"

Bucaspor Başkanı Cihan Aktaş, "Kim dost, kim düşman, kim ne toplantılar yapıp neler konuşmuş da bugün gündemdeki demeçler veriliyor hepsini öğrendim. Bucaspor'u geçmişte düşünmeyenlerin bunca hırsızlığa olan bitenlere göz yumanların bugünkü demeçleri bize ilginç gelmişti zaten! Minareyi çalan kılıfını hazırlar. Bunu en iyi belediye başkanları bilir. Kimin ne çaldığını biz tespit ettik ve verdik savcılığa. Kapalı kapılar ardında tüm siyasi gücümü kullanıp, kayyum atatıp elinden alırım kulübü diyenler siyasi güçlerini savcılıktaki dosyalarında ele alınması için kullanmalarını bekliyoruz. Menfi tespit davası açılsın ancak önden eski verilenleri ele aldırtın da endamınızı görelim. Üç kuruş gelir sağladık diye kulübe akbabalar yine üşüştü. Ancak adamın kursağında kalır." dedi.

"KAYYUM ATATMAYA ÇALIŞIYORLAR"

Başkan Aktaş sözlerini şöyle sürdürdü:

"Kulübe oluşturduğumuz gelirlerin, kulübün yükselişi için kullanılmayıp borçların ödenmesi için kullanılması adına kayyum atanmasını sağlamak ve bu şekilde eski alacaklıların alacağını almasına sağlama girişimi olduğunu öğrendik. Zaten kayyum resmi olarak boç ödemeye gelir. Kulübün yükselişini sağlamaya değil. Bunu anarak bile samimiyetsizliğini ortaya koymuştur. Hangi eski başkanın alacağını alması için ortak hareket ettiğinizi çıkın açıklayın da tam olsun."

İşte Aktaş'ın o paylaşımları:





 


YORUMLAR

  • 0 Yorum