Korona sürecinde Altay daha da kenetlendi

Yaklaşık kırk günlük aranın ardından Gaziemir Vali Kutlu Aktaş Tesisleri’nde bir araya gelen siyah-beyazlılar lige geri dönüş için son hazırlıklarını yaparken, Başkan Özgür Ekmekçioğlu da oyuncuların motivasyonu için kulüpte fazla mesai yapıyor.

Korona sürecinde Altay daha da kenetlendi
05 Mayıs 2020 - 09:54
Altay’da Başkan Ekmekçioğlu’nun tüm dünya gibi futbolu da derinden etkileyen Korona salgını sonrası mesaisinin büyük bölümünü Altay’a ayırarak krizi bizzat yönettiğini belirten Profesyonel Şube Sorumlusu Hilmi Bozok, “Başkanımız gününü olabildiğince kulüpte geçiyor ve oyuncularla yakından ilgileniyor. Tüm kulüp çalışanları da güvenlik talimatlarına harfiyen uyuyor.’’ dedi
.
ÖDEMELER AKSATILMADAN YAPILIYOR

Futbolcu ödemelerinin büyük kısmı ve çalışanların maaşlarının tamamının bu zor günlerde aksatılmadan ödendiğini hatırlatan Bozok, süreci büyük bir olumsuzluk yaşamadan atlatacaklarına inandığını belirtti.

SOSYAL MESAFEYE DİKKAT EDİLECEK

Profesyonel Şube Sorumlusu Bozok, yaşanan süreci yakından değerlendirdiklerini söyledi. Hilmi Bozok; ‘‘Bu süreci oyuncular ve teknik ekip olarak iyi geçirdiğimizi düşünüyoruz. Korona salgınının ülkemizde görünmesinden itibaren insan sağlığını odak noktasına alarak ilerledik. İlk etapta mesai saatlerimizi yeniden düzenleyerek tedbirleri üst seviyeye taşıdık. Dezenfeksiyon çalışmaları düzenli şekilde sürüyor. İmkanlarımızı en iyisi için zorluyoruz. Ligler yeniden başladığında Süper Lig hedefi ile yolumuza devam
edeceğiz.’’ dedi.

TAKIM VE PERSONEL COVID-19 TESTİNDEN GEÇTİ

Öte yandan sosyal izolasyon çerçevesinde uzun süredir çalışmalarını evlerinde bireysel antrenmanlarla sürdüren siyah-beyazlılar Korona virüs testine tabi tutuldu. İzmir İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri tarafından Gaziemir Vali Kutlu Aktaş Tesisleri’nde gerçekleştirilen teste oyuncular ve kulüp personeliyle birlikte Başkan Özgür Ekmekçioğlu da katıldı.

Teknik direktör Yalçın Koşukavak, testin ardından oyuncularına ilerleyen günler için yapılacak antrenman programına dair bilgi verdi. Siyah-Beyazlıların bu haftadan itibaren gruplar halinde farklı saatlerde gerçekleştirilecek antrenmanlarla topbaşı yapması bekleniyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum