İzmir'de kanlı pusu... 1 ölü 2 yaralı!

İzmir'in Bergama ilçesinde bir çiftlik evine gelen silahlı 2 kişi, çiftlik sahibini darbedip, 2 çalışanı tabancayla vurdu. Olayda çiftlikte çoban olarak çalışan Türkmenistan uyruklu Nobat Geldi (51) hayatını kaybederken, 1 kişi de yaralandı. Jandarma saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.

İzmir'de kanlı pusu... 1 ölü 2 yaralı!
08 Haziran 2023 - 09:45
Olay, saat 02.00 sıralarında, Kurtuluş Mahallesi'ndeki bir çiftlik evinde meydana geldi. Çiftlik evine gelen F.A. (23) ve B.A. (21), çiftlik çalışanları Türkmenistan asıllı Nobat Geldi ile S.Ü.'ye tabancayla ateş açtı. Çiftlik sahibi N.D.'yi ise darbetti. N.D., saldırganların bir anlık dalgınlığından yararlanıp, kaçarak dağlık alanda gizlendi. Saldırganlar ise olay yerinden kaçtı.

İhbar üzerine adrese sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Çiftliğe gelen sağlık ekiplerince yapılan incelemede, çoban olarak çalışan Nobat Geldi'nin hayatını kaybettiği belirlendi. Ağır yaralanan S.Ü. ise ambulansla Bergama Mithat Necla Öztüre Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Jandarma ekipleri tarafından gizlendiği dağlık alanda bulunan çiftlik sahibi N.D. de aynı hastaneye kaldırıldı. N.D., tedavisinin ardından ifadesi alınmak üzere jandarma karakoluna götürüldü.

Saldırıyla ilgili soruşturma başlatan jandarma, olayın nedeninin belirlenip şüphelilerin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum