İzmir dayanışması için örnek adım!

İş insanı ve Küçük Kulüp Başkanı Emre Sarıgedik, play-off'tan üst lige yükselmek için kritik maçlara çıkacak olan Karşıyaka ve 1928 Bucaspor'a prim sözü verdi.

İzmir dayanışması için örnek adım!
19 Temmuz 2020 - 11:18 - Güncelleme: 19 Temmuz 2020 - 12:18

Geçtiğimiz günlerde Karşıyaka ve 1928 Bucaspor'un play-off yarışına İzmir kamuoyunun sahip çıkması gerektiği söyleyerek spor camiasında dikkatleri üzerine çeken iş insanı ve Küçük Kulüp Başkanı Emre Sarıgedik, bu çağrısının ardından örnek bir harekete imza attı.

Kulüplerin üst lige yükselmesi için motivasyonlarına katkı yapılması gerektiğini, bunun da iş dünyası ve STK'lardaki yolunun maddi destekten geçtiğini söyleyen Sarıgedik, Karşıyaka ve 1928 Bucaspor'un play-off'tan üst lige yükselmeleri halinde her iki kulübe de 10'ar bin TL'lik destek vereceğini söyledi.

"BU ŞANSI İYİ DEĞERLENDİRELİM"

Konuya ilişkin açıklamada bulunan Emre Sarıgedik, "İzmir futbolunun gelişmesi herkesin dilinde fakat önemli olan elimizi taşın altına sokmak. Baktığınızda 10'ar bin liralık destek tek başına elbette çok bir rakam değil fakat, ben bu şekilde ilk kıvılcımı yakmak istedim. Ben 10 veririm, başka bir iş insanı arkadaşımız 5 verir, bir diğeri 15... Önemli olan niyetlerin ortaya konmasıdır. Kulüplerimizin hak ettikleri yerlere gelmeleri için, İzmir için play-off önemli bir şans. Bu şansı iyi değerlendirelim." dedi.

"KAĞIT ÜSTÜNDE SAHİP ÇIKMAKLA OLMAZ"

Destek çağrısını bir kez daha yineleyen Sarıgedik, "100 yıllık kulüpleri yalnız bırakmak, kağıt üstünde sahip çıkmak olmaz. Bu kadar çok sanayicisi, girişimcisi, başarılı iş insanı olan İzmir'de hep birlikte takımlarımızı üst lige taşıyabiliriz. Kulüplerimizin geçmiş yönetimleri tarafından yapılan hataların bedelini koca camialar yalnız kalarak ödememeli. Belki o yönetimlerin açtığı transfer borçlarını kapatmak için haklı olarak destek vermek istemeyebilirsiniz ama play-off ayrı bir şeydir. Bakın korona sürecinde bile kente heyecan getirdi. Gün birlik günüdür." ifadelerini kullandı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum