İşte Uzan'ın İzmir planı...

2010 yılından beri Fransa’da yaşayan iş adamı ve siyasetçi Cem Uzan, Genç Parti’nin 5. Olağan Kongresi’ne telekonferans aracılığıyla katılım sağladı. Uzan burada yaptığı konuşmada kripto para birimleriyle ilgili dikkat çeken bir çıkış yaptı. Uzan, İzmir’i Avrupa’da kripto paranın merkezi yapacağını söyledi.

İşte Uzan'ın İzmir planı...
02 Temmuz 2020 - 20:59
Kongreyle eş zamanlı olarak ayrıca Uzan’a ait olduğu düşünülen Twitter hesabından, kripto paralarla alakalı bir paylaşım yapıldı. “Bu hasret bitecek” ifadeleri adı altında, Türkiye’de Genç Parti’nin seçilmesi halinde neler yaşanacağını anlatan hesabın attığı tweet’te şu ifadeler kullanıldı:

“Kripto para önümüzdeki yılların para birimidir. İzmir’de Kripto Para Borsası kurulacaktır. Avrupa’da ‘Kripto Paranın merkezi İZMİR olacak.”

Vaatlerini Sıraladı

Hesaptan kripto para birimlerinin yanı sıra diğer vaatler de sıralandı. Bunlardan ekonomiyi ilgilendiren diğer dikkat çekici konular ise şu şekilde:

“Türkiye’nin ikinci büyük borsası Diyarbakır’a kurulacak. Türkiye’nin Yapay zeka merkezleri: Eskişehir, Tekirdağ ve Samsun olacak. İşsizlik maaşı, emeklilik maaşı ve asgari ücret EURO’ya endeksli olacak ve 3 ayda bir otomatik kur ayarlamasından geçecek. Almanya ve Fransa ile mevcut olan ekonomik bağlar EN ÜST seviyeye çıkarılacaktır. Gençlik Projesi: Türkiye Varlık Fonu, İstanbul Borsası’nda halka açılacaktır. 70 Milyar Euro değerindeki hisselerin %45’i, 18-40 yaş arasındaki tüm GENÇLERİMİZE bedelsiz olarak verilecektir.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum