Göztepe, Şan ve Şeref dolu 95. yaşını kutluyor!

Göztepe'nin "İsyan Meşalesi" olan ve geleneksel hale gelen 14 Haziran kuruluş yıl dönümü kutlamaları, bu yıl koronavirüs sürecinin gölgesinde gerçekleştirilecek.

Göztepe, Şan ve Şeref dolu 95. yaşını kutluyor!
14 Haziran 2020 - 11:35

Göztepe'nin geleneksel hale gelen 14 Haziran kuruluş yıl dönümü kutlamaları bu yıl temsili olarak Gürsel Aksel Stadyumu'nda gerçekleşecek. 

2006 yılından bu yana her 14 Haziran'da Göztepe sahilinde yakılan meşaleler ile tüm İzmir'i aydınlatarak gerçekleştirilen görsel şölen bu yıl Covid-19 salgını sebebiyle sembolik olarak gerçekleşecek. Gürsel Aksel Stadyumu'nda gerçekleşecek olan yıl dönümü kutlamasında saatler 22:00'yi gösterdiğinde ilk meşaleyi tüm sağlık çalışanlarını temsilen Göztepeli sağlık çalışanları yakacak ve bu yıl meşaleler aynı zamanda tüm sağlık çalışanlarına bir teşekkür olarak da yanacak.

Gürsel Aksel Stadyumu'nda gerçekleşecek olan 14 Haziran kuruluş yıl dönümü kutlaması bugün 21:30 ile 22:10 saatleri arasında Göztepe Spor Kulübü'nün YouTube kanalından canlı olarak takip edilebilecek.

Göztepe Spor Kulübü'nden konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada, "Covid-19 salgınının etkilerinin devam ettiği ve tedbirlere uyma konusundaki dikkatimizi ilk günkü gibi sürdürmemiz gereken bu günlerde taraftarlarımızın Gürsel Aksel Stadyumu çevresinde toplanmamasını rica ediyor, anlayışları için teşekkür ediyoruz" denildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum