Egeli makam şoförleri hız kesmiyor

İzmir STK camiasında kısa sürede kendine önemli bir yer edinen Ege Bölgesi Makam Şoförleri Derneği, adından söz ettirmeyi sürdürüyor.

Egeli makam şoförleri hız kesmiyor
31 Ekim 2022 - 10:22

Kurulduğu tarihten beri, makam şoförlüğünü adeta bir meslek odası haline getiren Ege Bölgesi Makam Şoförleri Derneği, son olarak Üçyol'da bulunan dernek lokalinde geniş kapsamlı bir kahvaltı etkinliği düzenledi. Etkinliğe EMSDER üyelerinin yanı sıra, Polis Emeklileri Derneği'nin yönetim kurulu, iş insanları ve İzmir basınının tanınmış isimleri katılım gösterdi.

Etkinlikte konuşan Ege Bölgesi Makam Şoförleri Derneği Başkanı Nurettin Azlal, derneğin kuruluş gününden bugünlere geliş sürecinde bir ekip olarak çok çalıştıklarını ifade ederken, katkı koyanlara teşekkür etti. Etkinlikte İzmir Sıcak Haber Gazetesi için de özel açıklamalarda bulunan Azlal, "Yola çıktığımızda meslektaşlarımızla yıllar boyu süren dostluğumuzun resmi bir adı olmasını istemiştik. Yola çıktıktan sonra gördüğümüz ilgi karşısında anladık ki böyle bir oluşuma gerçek manada ihtiyaç varmış. Bugün İzmir'de makam şoförü ihtiyacı hisseden iş insanları, kendileri ve aileleri için sosyal medya yahut gazetelerde ilanla makam şoförü aramıyor. Doğrudan doğruya derneğimize ulaşıp, ihtiyacını anlatıyor. Çünkü biliyorlar ki, EMSDER aracılığıyla işe başlayan arkadaşlarımız yol güvenliği ve konforundan tutun da, makam gizliliğine kadar her konuda oldukça hassas kişilerden oluşuyor. Dolayısıyla çıtayı oldukça yukarı taşıdık. Fakat hedefimiz bunu korumanın ötesinde çok daha yukarı taşıyabilmektir. Bunu gerçekleştirmek adına vizyonumuza ve enerjimize güveniyoruz." dedi.

“EN ÖNEMLİSİ GÜVEN BAĞI”
Etkinliğe katılan isimlerden iş ve spor insanı Emre Sarıgedik de, yaptığı konuşmasında derneğe olan desteğini dile getirdi. Sarıgedik, "Nurettin Azlal önderliğinde bu derneğin üyeleri adeta birer fidan ekerek, derneği bir orman gibi umut dolu bir hale getirdi. Bu da gurur duyulası bir durum. Bana göre makam şoförlüğü yalnızca araba kullanmak değildir. İş insanları olarak derdimizi, sıkıntımızı en yakınımız olarak sizlerle paylaşıyoruz. Dolayısıyla aramızda çok büyük bir güven bağı var. Dünyanın en iyi şoförü olunabilir fakat bu bağ oluşmadıktan sonra bana göre çok büyük bir eksiklik kalır. Ne mutlu ki sizler bunu en iyi şekliyle başarmış isimler olarak iyi ki bizlerin mesai arkadaşısınız. Başarılarınızın devamını diliyorum.” dedi.


BİR PLAKET DE İZMİR SICAK HABER’E
Ege Bölgesi Makam Şoförleri Derneği’nin lokalinde düzenlenen kahvaltı sonrasında bir de plaket töreni gerçekleştirildi. İş ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile birlikte EMSDER’e sayfalarında yer veren gazetelere de plaket sunuldu. İzmir Sıcak Haber Gazetesi adına verilen plaketi Genel Yayın Yönetmenimiz Burak Cılasun, Ege Bölgesi Makam Şoförleri Derneği Başkanı Nurettin Azlal’dan aldı.

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • ERDOĞAN YURDAGÜL
    1 yıl önce
    Makam şoförlüğü, aracına binen kişileri A noktasından B noktasına güvenli götüren, sırdaş Emekçiler hepinizin EMEĞİNE SAĞLIK.