Başkan Engin, mahalle gezilerine devam ediyor

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, birim müdürleri ve temizlik ekipleri ile birlikte Çamtepe Mahallesini ziyaret etti. Mahalle Muhtarı Ali Bülbül'den bilgi alan Başkan Engin, “Yerel yönetimlerde katılımın artması hizmetlerin de kalitesini artırıyor. Bu konuda da en büyük destekçimiz ise her zaman mahalle muhtarlarımız oluyor. Yurttaşlarımızın hayatını kolaylaştıran adımlara yenilerini eklemeye, Narlıdere’mizi onlarla birlikte yönetmeye devam edeceğiz” diye konuştu

Başkan Engin, mahalle gezilerine devam ediyor
08 Haziran 2023 - 09:30
Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, mesai arkadaşlarıyla birlikte mahalle gezilerine devam ediyor. Çamtepe Mahallesindeki bakım çalışmaları ve çevre düzenlemelerini hakkında birim müdürlerinden brifing alan Başkan Engin, eksiklerin kısa sürede giderilmesi talimatını verdi. Mahalle Muhtarı Ali Bülbül’den de bilgi alan ve bölge sakinlerinin taleplerini dinleyen Başkan Engin, katılımcı ve paylaşımcı bir anlayışıyla Narlıdere'yi güzelleştirmeye ve geleceğe hazırlamaya devam ettiklerini söyledi.
MUHTARLARIMIZ EN BÜYÜK DESTEKÇİMİZ
Narlıdere Belediyesi olarak her zaman katılımcı bir anlayışı benimsediklerini söyleyen Başkan Engin, “Göreve geldiğimiz günden bu yana yerinden yönetim anlayışıyla yerel halkın karar alma süreçlerine katılımını oldukça önemsiyoruz. Çünkü biliyoruz ki yerel yönetimlerde katılımın artması hizmetlerin de kalitesini artırıyor. Bu konuda da en büyük destekçimiz ise her zaman mahalle muhtarlarımız oluyor. Çamtepe Mahalle Muhtarımız Ali Bülbül ile de bir araya gelerek bölgedeki eksikler hakkında bilgi aldık, birim müdürlerimize gerekli talimatları verdik. Yurttaşlarımızın hayatını kolaylaştıran adımlara yenilerini eklemeye, Narlıdere’mizi onlarla birlikte yönetmeye devam edeceğiz” dedi. 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum