AK Partili Baran, CHP'li Koç'u istifaya davet etti

Karşıyaka'da yaşanan "ticaret" gerilimi, AK Parti ve CHP'yi karşı karşıya getirdi.

AK Partili Baran, CHP'li Koç'u istifaya davet etti
23 Haziran 2020 - 09:46
Karşıyaka'da AK Parti İlçe Başkanı İsmail Çiftçioğlu'nun, belediye ve CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Murat Serdar Koç arasında ticari ilişki olduğuna yönelik sözlerine, İzmir Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ahmet Uğur Baran'dan da destek geldi. Baran, "CHP Karşıyaka'da ne yazık ki isimler fani, ticaret baki." dedi.

İSTİFAYA DAVET ETTİ

Sosyal medya hesaplarından bir açıklamada bulunan AK Partili Baran, konuya ilişkin "akçeli rezalet" ifadesini kullanırken, CHP'li Koç'u da istifaya davet etti.

İşte Baran'ın açıklaması:

"AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanımız İsmail Çiftçioğlu'nun ortaya çıkardığı akçeli rezalet, ilçemizi oy deposu olarak görenlerin aynı zamanda rant deposu olarak da gördüklerini bir kez daha göstermiştir. Geçmişte Karşıyaka Belediyesi'ni eleştirdiğimde belediyeden önce topa giren CHP İlçe Başkanı Serdar Koç'un bu ataklığının sebebini şimdi daha iyi anlıyorum. Mazbatadan 3 gün sonra belediye ile akçeli işe giren ilçe başkanı, acaba görevine de bu ticaretin neticesi olarak mı gelmiştir? Anlıyoruz ki CHP Karşıyaka'da ne yazık ki isimler fani, ticaretse bakidir. Bu saatten sonra belediyeye yaptığı ziyaretlerin ticaret mi, siyaset mi olduğunu anlayamayacağımız Murat Serdar Koç'un görevine devam etmesi, zihinlerdeki şaibeyi her geçen gün kuvvetlendirecektir. Kamuoyunun vicdanını bir nebze de olsa rahatlatacak olan imzanın başlığı ise İSTİFA olmalıdır.

YORUMLAR

  • 0 Yorum